• New
Малък влак, Расшитый мъниста, Детска играчка Строителна дрехи, Мъниста, Детска играчка-Пъзел, Въже, Ранно образование, Реколта Върховете (Розово, един размер)

Малък влак, Расшитый мъниста, Детска играчка Строителна дрехи, Мъниста, Детска играчка-Пъзел, Въже, Ранно образование, Реколта

BGN 3.33

Наличност
Налично за поръчка

За развитие на малък моторЧудесна играчка за развитие на вашето бебе.Помага на бебетата да Развиват малък мотор, координация око-ръка, умение за решаване на проблеми.Като подарък за рожден Ден или Празнични Подаръци За децата - Това е Чудесно!.Подобрява координацията на очите и ръцете на детето и чувство на проницателност. за развитие на малък мотор.Чудесна играчка за развитие на вашето бебе.Помага на бебетата да Развиват малък мотор, координация око-ръка, умение за решаване на проблеми.Като подарък за рожден Ден или Празнични Подаръци За децата - Това е Чудесно!.Подобрява координацията на очите и ръцете на децата и чувство на проницателност. Малък влак, расшитый мъниста детска играчка-конструктор, мъниста, детска играчка-пъзел, въже за ранно образование, реколта върховете малък влак, расшитый мъниста детска играчка-конструктор, мъниста, детска играчка-пъзел, въже за ранно образованияматериал : дърво, цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 300 грама опаковка Размер : 27x18,5x3 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Към свойства

Продукти в категория