• New
Етажерка за баня Органайзер за Баня, 2 Нива, полици За съхранение на Козметика В Банята, За да шкафа И плотове, Декоративни Жично Органайзер С Мрамор тава, Златни Пла?

Етажерка за баня Органайзер за Баня, 2 Нива, полици За съхранение на Козметика В Банята, За да шкафа И плотове, Декоративни

BGN 2.33

Наличност
Налично за поръчка

РАФТОВЕ : Използвайте пространство на стената, за да не само да се увеличи пространството за съхранение, но и да го украсата и красотаКогато тези рафтове ще хаотичен картина чист и подреден, това ще ви направи щастливи.Трехслойная полк в тази баня е направена от рамка от неръждаема стомана + с мраморна плоча.Трислоен дизайн, капацитет за съхранение се вижда, и всички тоалетни принадлежности да се съхраняват внимателно.Цвят на продукта : черен /бял, удобен живот, мрамор тава.Подходящ за : кухня, баня, тоалетна, тераси.РАФТОВЕ : Използвайте пространство на стената, за да не само да се увеличи пространството за съхранение, но и да го украсата и красота.Когато тези рафтове ще хаотичен картина чист и подреден, това ще ви направи щастливи.Трехслойная полк в тази баня е направена от рамка от неръждаема стомана + с мраморна плоча.Трислоен дизайн, капацитет за съхранение се вижда, и всички тоалетни принадлежности да се съхраняват внимателно.Цвят на продукта : черен /бял, удобен живот, мрамор тава.Подходящ за : кухня, баня, тоалетна, тераси.Широка област на приложение - Нашата стенни полици за баня може да се използва не само в хола, спалните, но също така и в бани и кухни.Осигуряване на удобно място за съхранение, винаги можете да поддържате дома си в ред.Име на продукта : срок на годност за баня Материал : рамка от неръждаема стомана + мраморна плоча.Процес : процес на нанасяне на галванични покрития Пример : Подходящ за : кухня, баня, тоалетна, тераси. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на рафтовете за баня, показан на снимката, няма други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. В нашия магазин е представена от много стилове и цветове, можете да проверите в магазина ми.

Към свойства

Продукти в категория