• New
Четка За Тоалетна Четка За Тоалетна, Четка За Тоалетна, За Секс Четка За Тоалетна Прост Дизайн Четка За Тоалетна С Дълга Дръжка От Неръждаема Стомана Домакински Чет

Четка За Тоалетна Четка За Тоалетна, Четка За Тоалетна, За Секс Четка За Тоалетна Прост Дизайн Четка За Тоалетна

BGN 51.62

Наличност
Налично за поръчка

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чиста и модерна четка за тоалетна. Четка за подови тоалетни - дизайн капки дъжд, прост и елегантен, удобен за използване. Четка е изработена от висококачествен полипропилен материал, който лесно е деформиран, устойчива на износване и издръжлив, както и притежава силна дезактивирующей способност.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чиста и модерна. четка за тоалетна. Четка за подови тоалетни - дизайн капки дъжд, прост и елегантен, удобен за използване. Четка е изработена от висококачествен полипропилен материал, който лесно е деформиран, устойчива на износване и издръжлив, както и притежава силна дезактивирующей способност.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.MRXFN Добре дошли в моя магазин!Четка за тоалетна прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня, това е задължителен аксесоар за вашата баня cleaning.Name : почистете седалка за тоалетна четка.Материал : полипропиленспецификация : 14,5 инча * 3.7 инча * 3,7 дюймавкратко : 1. ? Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. ? Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. ? Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. ? Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, нека това е, благодаря. Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да ни пишете, ние ще решим проблема възможно най-скоро. ? Добре дошли, за да споделят и да оставите съвет, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Към свойства

14.5 inch * 3.7 inch * 3.7 inch:
Quickly:
1.?Please check the color and size before purchasing.:
2.?Product photos do not include products other than products.:
3.?Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4.?The above data is for reference only, the size is measured manually, the error is 1-3cm, please allow it, thank you.:
?5. If you have any problems with our products, please feel free to email us, we will solve the problem as soon as possible.:
6.?Welcome to share and provide feedback to provide you with better products and services. :

Продукти в категория