• New
GOTRUTH Обновен водоустойчив калъф за понтонной лодки 800D, Губеха калъф за понтонной лодки с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие, който предпазва от Слънце, ус?

GOTRUTH Обновен водоустойчив калъф за понтонной лодки 800D, Губеха калъф за понтонной лодки с антиоксидантна полиуретанова

BGN 0.33

Наличност
Налично за поръчка

【Тежкотоварни калъф за лодки】 Калъф за лодки GOTRUTH 19ft-21ft за понтонных лодки е направен от усъвършенствани материали от плат Оксфорд 800 D и е снабден с анти-UV композитом за дълголетиеКалъф за носене осигурява надеждна защита от всякакви метеорологични условия и лесни за почистване.За да се предотврати натрупването на вода, препоръчваме ви да използвате референтната прът под капак. 【100% Водоустойчив калъф за лодки】 Този калъф за понтонной лодката е 100% водоустойчив, благодарение на 3-слойному водонепроницаемому корицата, която може да издържа на водно налягане до 2000 Pa.Освен това, всички, пришита обработени шевове водоустойчиви о-панделки за предотвратяване на изсипват вода. 【Мощна Ветрозащитная система】Той е снабден с мощен ветрозащитной система, включително сверхпрочный каучуково уплътнение кабел, вшитый в долната част за плътно индивидуална кацане.В комплекта също така влизат сгъстено ключалката на индустриална сила и 14 и регулираните прицепных ремъци, които държат на напрежението и предотвратяване на сдувание своята практика. 【Устойчивост на разкъсване, защита от uv】 : Калъф осигурява максимална защита от слънчевите лъчи, дъжд, мръсотия и замърсяване.Тази цялостна защита помага за предотвратяване на увреждане на лодки и появата на корозия. 【Техническа поддръжка】 : Ние осигуряваме доживотна техническа поддръжка на клиенти за този своята практика за понтонных лодки.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият екип от резервни части за поддръжка е винаги на ваше разположение в режим 24/7.

Към свойства

Продукти в категория