• New
Тапи за уши за плуване, 2 Двойки Многократно Непромокаеми Силиконови Беруш за плуване за възрастни, за сърфиране, гмуркане с шнорхел За Плуване, тапи за уши за сън с ?

Тапи за уши за плуване, 2 Двойки Многократно Непромокаеми Силиконови Беруш за плуване за възрастни, за сърфиране, гмуркане

BGN 6.51

Наличност
Налично за поръчка

【Удобен и мек силикон】тапи за уши PEEH с шумопотискане, изработени от висококачествен немски нано-силикагел, който нежна на допир, супер мека, 100% приятен за кожата, може да ви осигури максимален комфортСиликонови тапи за уши антивозрастные, с добра еластичност и функция памет, миещи и трайна, можете да ги използвате хиляди пъти. 【Намаляване на шума】 тапи за уши PEEH за сън могат да смекчи източници на звук и намаляване на шум, като се гарантира, че вие все още чувате всичко, само малко по-тихи. NRR 32 (ниво на шума), защита на слуха си от високите нива на вредните децибели, ви осигуряват тиха обстановка в шумно място, предпазват от депресия и шум в ушите, идеален спътник за сън, хъркане, концентрация, пътуване, почивка. 【Отлична водоустойчивост】 Нашите тапи за уши за плуване са 3 пласта листенца - малки, средни и големи - които ефективно предотвратяват попадането на вода в ухото, което ги прави подходящи за водоустойчиви се използват във всяка ситуация.Силиконови тапи за уши PEEH може да се използва не само за плуване, но и за вземане на душ, сърфиране и каране на каяк.В крайна сметка, това е идеалният слушалка за любителите на водни спортове. 【Ергономичен дизайн】Шумоподавляющие тапи за уши, разработени в съответствие със структурата на охлюви охлюви човек, са разположени в близост до вътрешната страна на ухото и да прилепва плътно към външната ухото си, да го направи по-удобно и близо прилежащи към ухото си.Закрепете краищата на берушей на ушите, за да те не изпадали по време на тренировка.Подходящ за хора на възраст над 12 години, подходящ за мъже и жени. 【Удобно да се използва】 4 чифта разноцветни многократно затычек за уши (синьо, синьо, оранжево, червено, лилаво), всеки чифт е опакован в собствен калъф, който лесно да носите със себе си и спаси.Тапи за уши за сън са идеални за намаляване на нивата на шум на работното място, вкъщи и по време на концентрация, те могат също така да защитите вашите уши, по време на практикуване на водни спортове.Това е чудесен подарък за деца и възрастни.Еднократна покупка с отлично съотношение цена-качество!. 【Удобен и мек силикон】тапи за уши PEEH с шумопотискане, изработени от висококачествен немски нано-силикагел, който нежна на допир, супер мека, 100% приятен за кожата, може да ви осигури максимален комфорт.Силиконови тапи за уши антивозрастные, с добра еластичност и функция памет, миещи и трайна, можете да ги използвате хиляди пъти. 【Намаляване на шума】 тапи за уши PEEH за сън могат да смекчи източници на звук и намаляване на шум, като се гарантира, че вие все още чувате всичко, само малко по-тихи.

Към свойства

Продукти в категория