• New
Инструмент за конфигуриране на Звездообразной ядки велосипеди вилици BSSOK с 2 Велосипедными Звездообразными ядки и 6 шестигранными на ключове (за размера 1-1 / 8 )

Инструмент за конфигуриране на Звездообразной ядки велосипеди вилици BSSOK с 2 Велосипедными Звездообразными ядки и 6 шестигранными

BGN 6.49

Наличност
Налично за поръчка

【Приложим размер на】 подходящ за 7/8, 1, 1-1/8 инча (22,2 мм 25,4 мм, 28,6 мм), идеален за повечето предните вилици наем 【Лесна инсталация】 Прецизно управление осигурява безпроблемна инсталация звездообразной ядки, следвайки картината с инструкция, можете лесно и бързо да завърши монтажни работи. 【Изискана от неръждаема стомана】 Неръждаема стомана и матово покритие, по-високо качество и най-добър дизайн, осигурява по-добър опит, отколкото други. 【Инструмент за ремонт на велосипеди вилици】 Звездообразная орех подходящи за инструменти за ремонт на велосипеди, обслужване на дома на мотора и каране на колело на открито. 【Топло напомняне】Ако имате нужда от помощ, моля, не се колебайте да задавате ни въпроси. 【Приложим размер на】 подходящ за 7/8, 1, 1-1/8 инча (22,2 мм 25,4 мм, 28,6 мм), идеален за повечето предните вилици наем. 【Лесна инсталация】 Прецизно управление осигурява безпроблемна инсталация звездообразной ядки, следвайки картината с инструкция, можете лесно и бързо да завърши монтажни работи. 【Изискана от неръждаема стомана】 Неръждаема стомана и матово покритие, по-високо качество и най-добър дизайн, осигурява по-добър опит, отколкото други. 【Инструмент за ремонт на велосипеди вилици】 Звездообразная орех подходящи за инструменти за ремонт на велосипеди, обслужване на дома на мотора и каране на колело на открито. 【Топло напомняне】Ако имате нужда от помощ, моля, не се колебайте да задавате ни въпроси.

Към свойства

Продукти в категория