• New
Надуваема дъска за гребане JC-ATHLETICS (с дебелина 6 см), стенна ISUP С Аксесоари SUP Премиум-клас и Раница, Нескользящая на палубата, Плавници, Регулируемо гребло, Каишка, Ръ?

Надуваема дъска за гребане JC-ATHLETICS (с дебелина 6 см), стенна ISUP С Аксесоари SUP Премиум-клас и Раница, Нескользящая на

BGN 0.33

Наличност
Налично за поръчка

★ ЛЕКОТА на управление ★ – Дъска за паддла JC ATHLETICS stand up е с дължина 10,5 инча, ширина 32 инча и дебелина 6 см, за по-добра стабилност и баланс в изправено положение, три перки, ще ви помогнат по-гъвкаво да се контролира посокатаИдеалният избор за начинаещи играчи и любители. ★ По-БЕЗОПАСНО ★ външна обвивка от сверхтолщенного PVC военни клас ПРЕМИУМ-клас с дебелина 0,9 мм и бесчисленная вътрешна структура с отстрочкой за отлично задържане на въздуха.Нескользящая deca EVA увеличава триенето, което ви гарантира по-голяма стабилност в процеса на приплъзване.Каишка на глезена, ще гребе на борда около вас, дори ако падна във водата. ★ ПОРТАТИВЕН и ЛЕК ★Вземете го със себе си в раницата и накачайте ръчна помпа навсякъде.Тегло само £ 17, лесно се движи с помощта на писалката за вашия плейър.Выкачайте стоячую лопастную борда ръчна помпа и кутия в чантата, имам предвид, че можете да я вземете със себе си навсякъде и се наслаждавайте!. ★ НАДУВАЕМА ДЪСКА ЗА ГРЕБАНЕ ★ Плосък вода, открит океан, спокойна река, спокойно езеро; гребане, круизи, екскурзии, йога - това е не само интересно и вълнуващо, но и чудесна тренировка и здраво тяло. ★ Обслужване на клиенти ★ Ако имате някакви въпроси за продукти, ние ще ви предоставим решение за първи път.Ние предлагаме 30-дневен услуга по връщане на стоката без проблеми, 60-дневна гаранция за паддлборд и 1-годишна гаранция на аксесоари.

Към свойства

Продукти в категория