• New
Спасителна жилетка за възрастни Завършил със Сигурност Свистком - Ръчно Версия на надуваемите Спасителни Жилетки, Спасителни Жилетки Сохранитель PFD за Каране на Л?

Спасителна жилетка за възрастни Завършил със Сигурност Свистком - Ръчно Версия на надуваемите Спасителни Жилетки, Спасителни

BGN 1.33

Наличност
Налично за поръчка

Материал възглавница : найлон + TPUВреме на надувания : по-малко от 3 секунди. Продължителност на плаване : повече от 48 часа.Загуба на плавателност след 24 часа : по-малка или равна на 5%.Се надува за по-малко от 3-5 секунди, когато потребителят ръчно да дърпа дръжката на надувания.Рефлектори 3 М, CE сертифицирани и одобрени от SOLAS в САЩ.Добре се вижда в тъмното.Ниско тегло, трайност и удобство в чорап.Регулируема презрамка подходяща за възрастни и младежи.За многократна употреба, моющийся, удобен, лесно се суши на въздух и переупаковывается.Изработени от материали : найлон + TPU, неопрен, полиестер.Се надува за по-малко от 3-5 секунди, когато потребителят ръчно да дърпа дръжката на надувания.Рефлектори 3 М, CE сертифицирани и одобрени от SOLAS в САЩ.Добре се вижда в тъмното.Ниско тегло, трайност и удобство в чорап.Регулируема презрамка подходяща за възрастни и младежи.За многократна употреба, моющийся, удобен, лесно се суши на въздух и переупаковывается.Изработени от материали : найлон + TPU, неопрен, полиестер.Този чисто нов ръчно спасителна жилетка, най-високо качество ще ви помогне да сте в безопасност във водата.Той се надува ръчно при потапяне във вода или когато потребителят дърпа дръжката за напомпване, което улеснява използването му при необходимост.Той осигурява комфорт, безопасност и спокойствие на спортист, гребцу върху плоска вода или любовник активна почивка, дори не подозира, че той върху вас, върху корицата.Неговата лека конструкция нисък профил дава сигурност в различни водни среди не ограничава движенията. * Се надува за по-малко от 3-5 секунди, когато потребителят ръчно да дърпа дръжката на надувания. * Лек, трайност и удобство в чорап.Регулируема презрамка подходяща за възрастни и младежи. * За многократна употреба, моющийся, удобен, лесно могат да бъдат планирани сушене на въздух и повторно опаковане. * Изработена от материали : найлон + TPU, неопрен, полиестер.

Към свойства

Продукти в категория