• New
AIANDE 9 в 1 Комплект плешки за пиклбола от фибростъкло, Лека лопатка за пиклбола, Комплект от 2, 1 чанти за носене, 2 спортни бутилки за вода, 2 Охлаждащи Кърпи и 2 топки, Ра?

AIANDE 9 в 1 Комплект плешки за пиклбола от фибростъкло, Лека лопатка за пиклбола, Комплект от 2, 1 чанти за носене, 2 спортни

BGN 0.33

Наличност
Налично за поръчка

?【Пълен комплект за игра по всяко време и на всяко място】 Насладете се на пиклболом по всяко време и навсякъде с нашия набор от 2 леки плешки, 1 улични топки, топки за 1 помещения, 2 сладки спортни бутилки за вода, 2 кърпи, чувствителни към студа, както и чанта за носене за лесно съхранение и транспортиране идеални за играчи от всички нива, от начинаещи до професионалисти. ?【Здрава и лека конструкция】 Нашите шпатули за пиклбола са изработени с висококачествена повърхност от стъклени влакна и полипропилен клетъчни ядро, което ги прави едновременно леки и издръжливи, а е идеално балансирана конструкция осигурява оптимален контрол и устойчивост на удар. ?【Удобни и защитни】 Нашите ножове са оборудвани с перфорирани, впитывающими пот и меки захватами за максимален комфорт по време на игра.Защита на ръбовете на припокриване и помага да се запази целостта на плешките и осигурява покритие от вътрешната страна, като осигурява продължителна употреба.по този начин можете да играете с часове, без да се чувствам умора. ?【Изключителна стойност】 : Получите максимума от вашия комплект за пиклбола с нашия пакет за пиклбола, пийте от нашата спортна бутилка с вода, когато чувствате жажда, след като игра в пиклбол, и вытирайте пот студена сензорен кърпа, какъв сладък комплект за пиклбола!Най-доброто предложение вие повече никъде няма да намерите!. ?【Отлична стойност и обслужване на клиенти】 Нашият комплект от 2 плешки за пиклбола е идеален за училища, обществени центрове, спортни клубове и ще се превърне в чудесен подарък.Освен това, ние предлагаме безпроблемно закупуване и денонощно обслужване на клиенти, за да се гарантира вашето удовлетворение. ?【Пълен комплект за игра по всяко време и на всяко място】 Насладете се на пиклболом по всяко време и навсякъде с нашия набор от 2 леки плешки, 1 улични топки, топки за 1 помещения, 2 сладки спортни бутилки за вода, 2 кърпи, чувствителни към студа, както и чанта за носене за лесно съхранение и транспортиране. идеални за играчи от всички нива, от начинаещи до професионалисти. ?【Здрава и лека конструкция】 Нашите шпатули за пиклбола са изработени с висококачествена повърхност от стъклени влакна и полипропилен клетъчни ядро, което ги прави едновременно леки и издръжливи, а е идеално балансирана конструкция осигурява оптимален контрол и устойчивост на удар.

Към свойства

Продукти в категория