• New
Комплект за Тенис на маса, Преносим Комплект за Тенис на маса, Двуслойни калъф, Комплект за пинг-понг, Професионални Ракета за пинг-Понг, Ракета за тенис на маса, 3 Ид?

Комплект за Тенис на маса, Преносим Комплект за Тенис на маса, Двуслойни калъф, Комплект за пинг-понг, Професионални Ракета

BGN 14.39

Наличност
Налично за поръчка

7 ТАЙНИ за наемане на ракети за тенис на маса??? (5-и и 6-и аз ще ви удиви с въображение) 1) ГУМЕНИ ЧАСТИ за тенис на маса : Мека съставна ръкохватка го прави много по-удобен за хващане; Ръкохватка имат гумено покритие и е много естествено да се вписват в ръка. 2) ПРОФЕСИОНАЛНО качество : Ракета за тенис на маса водоустойчив, ударопрочны, издръжливи и трайни и каучук достатъчно лепкава, за да е завъртане на топката. 3) за НАЧИНАЕЩИ и напреднали : Нашата благородна ракета, която перфектно се справя с управлението, скорост и комфорт, отлични за начинаещи, средни и професионални играчи!. 4) на Помещение и включва : 2 ракети за тенис, 3 топчета за пинг-понг, 1 чанта за съхранение (калъф за ракета в двоен цип), телескопична метална мрежа за тенис на маса (прибиращ окото е подходящ за муравьиного маса, максимална дължина 67 "). 5) ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛЕКАРИТЕ препоръчват да играят тенис на маса, не по-малко от 30 минути на ден.Полезно за зрението.когато ще се играе пинг-понг всеки ден, вашият поглед ще стане толкова силна, като цар на небето (Орел).Тъй като топките на този набор за пинг-понг са създадени, за подобряване на зрението на хора от всички възрасти. 6) ЩЕ се НАУЧИ да се концентрира върху нещо един на работа, както и потенциала на вашата работа ще бъде невероятно, след това ще ви отвори пътя към лесно надница на големите пари.Ако ти ги в офиса си, а след това след толкова много часове, прекарани в гледане на екрана, ще ви хареса да играе пинг-понг с вашите колеги.Стигнете с тях прекрасни отношения.Вие ще се отървете от всичко на стреса в ума ви и умора в тялото. 7) ОБЕЩАНИЕ за КАЧЕСТВО : имаме собствена фабрика и най-доброто следпродажбено обслужване, ако има някакви въпроси за вашата покупка, моля, свържете се с нас по всяко време!.За щастие за вас, мрежата никога не се обърква, когато ще се намали двете страни заедно.Гаранция за дълго време.ракета не бъде счупена в средата на играта☀️.

Към свойства

Продукти в категория