• New
Резервни части за батут ТАНЦЬОРКА, Различни размери, за да 6/8/10/12 опори, Защитна мрежа за подмяна на батут, Устойчива на счупвания, uv радиация, подходящ за повечето с ?

Резервни части за батут ТАНЦЬОРКА, Различни размери, за да 6/8/10/12 опори, Защитна мрежа за подмяна на батут, Устойчива на счупвания,

BGN 34.86

Наличност
Налично за поръчка

★ Това е дубликат на окото, за да с търговска цел на trampolines, можете да заменят старите, скъсани или повредени батутные на окото (Окото не включва удилище). ★ Мрежа за батут е направена от висококачествен материал, устойчив на uv PVC, а отдолу - от полиетилен.Двойно заключване, закопчалката на ципа и ключалката. ★ Подходящ за кръг с търговска цел на trampolines различни размери, винаги има подходящ размер, моля, проверете размера, преди да купите. ★ Изработени от висококачествен uv устойчиви полипропилен (PP), която осигурява по-дълъг експлоатационен живот и отлична носещата способност. ★ Защитна мрежа - чудесен защитна бариера, тя ви предпазва от батут, преди да паднеш.Можете да скочи и да се отпуснат толкова, колкото ви харесва. ★ Това е дубликат на окото, за да с търговска цел на trampolines, можете да заменят старите, скъсани или повредени батутные на окото. (Окото не включва удилище). ★ Мрежа за батут е направена от висококачествен материал, устойчив на uv PVC, а отдолу - от полиетилен.Двойно заключване, закопчалката на ципа и ключалката. ★ Подходящ за кръг с търговска цел на trampolines различни размери, винаги има подходящ размер, моля, проверете размера, преди да купите. ★ Изработени от висококачествен uv устойчиви полипропилен (PP), която осигурява по-дълъг експлоатационен живот и отлична носещата способност. ★ Защитна мрежа - чудесен защитна бариера, тя ви предпазва от батут, преди да паднеш.Можете да скочи и да се отпуснат толкова, колкото ви харесва. 【Характеристики на продукта】 ★ Цвят : черен ★ Форма : кръгла ★ Размер : 6-16 фута ★ Диаметър : 183-488 см ★ Материал : полиетилен ★ Стил : 6/8/10/12 шест ★ Брой части : 1 ★ Изисква сглобяване : да ★ Подходящ за : четирите сезона ★ Спорт : батут ★ включени в комплекта компоненти : Защитна мрежа за батут Моля, обърнете внимание : Малки деца по време на игра, могат да придружават възрастни.【предимство】★ Отскакивающая окото премиум-клас за извити пръчки (само защитна мрежа shell).

Към свойства

Продукти в категория