• New
Колан за джогинг, Поясная чанта с директен плетене на една кука велкро, Поясная чанта за жени и мъже, Поясная чанта за ключове и карти за тренировки, Сгъваща се с каи?

Колан за джогинг, Поясная чанта с директен плетене на една кука велкро, Поясная чанта за жени и мъже, Поясная чанта за ключове

BGN 8.00

Наличност
Налично за поръчка

【Голям капацитет и функционалност】 В четири отделни джобове лесно се поставят мобилни телефони от всички размери, в тях можете да съхранявате документи за самоличност, пари, ключове, визитки, очила, паспорт, държачи за инсулин помпок, тапи за уши и други елементиВътре в джоба си има водоустойчив слой, така че не е нужно да се притеснявате за това, че сте промокнете от пот или дъжд. 【Еластичен материал премиум-клас】 колан Xecessory е направен от висококачествена смес от полиестер (82%) и ликра / ликра (18%), която е по-здрава, гъвкава, отводящей влагата, предотвращающей деформация и запазване на аромата от подобни смес от полиестер.Вътрешната част на скута си джоб има слой от непромокаема материя, която предпазва вашето устройство и лични вещи от вода, влага, пот, дъжд и сняг. 【Оборудвана дизайн, лека като нищо 】 Тънка поясная чанта, изчистен дизайн, без досадни пряжек или презрамки.Нашите стилни скута чанти са проектирани с плоски джобове, за да можете да носите със себе си неща, без да е тромаво; носите ги под дрехите си или на върха на облекло по време на тренировки, защото стегнато и еластичността на колани не позволяват на триене на кожата или тялото. 【Велкро за инжекции】 Велкро за инжекции - това е специална висококачествена и велкро.Тя се произвежда по метода на леене под налягане на полимера и нейлонового суровини.Повърхността на куката е мека, а ултра-тънък материал.Може да се комбинира с различни меки материали на повърхността. Към предимствата на инжектиране куки са липсата на залепване, раздробяване и силна адхезия.С напредването на времето и технологии стара крючковая Велкро повърхност постепенно се заменя с инжектиране на куки. 【вълна на повърхността от плат с дължина 57 см】Повърхността на тъканите OK (известен също като "еластична материя за застежек") е с грапава повърхност с висока плътност, така че тя да има същите характеристики за закрепване на една кука и линия, че и на повърхността на пръстена за монтажен колан.

Към свойства

Продукти в категория