• New
Майк Наполи и Реджи Уиллитс с двойно автограф Роулингса, Официален представител на Мейджър лийг бейзбол, са несъвършени - Холограма JSA #EE63466 (Ангели) - Бейзболни топк?

Майк Наполи и Реджи Уиллитс с двойно автограф Роулингса, Официален представител на Мейджър лийг бейзбол, са несъвършени - Холограма

BGN 0.67

Наличност
Налично за поръчка

Ако има автограф, включва индивидуално пронумерованную с, защитена от неоторизиран достъпКатегория : Бейзболни топки с автографи.Майк Наполи играе в МЕЙДЖЪР лийг бейзбол за "Лос Анджелис Энджелз на Анахайм" в 2006-2010 година. той оглавява всички кэтчеров Американската лига за най-много грешки, а през 2016 г. надмина всички играчи на първа база за броя на грешки.Реджи Уиллитс състезава в МЕЙДЖЪР лийг бейзбол за "Лос Анджелис Энджелз на Анахайм" от 2006 до 2011 година. Майк Наполи и Реджи Уиллитс собственоръчно подписа договор с "Роулингс", Официален представител на Мейджър лийг бейзбол (комисар Selig).Холограма на JSA #EE63466 и сертификат за автентичност.Топката е занемарено, а мастилото размазаны / лого неидеален, продава се както е, такси няма.Ако продуктът не е подписана или не е бил използван в играта, холограма не ще бъде включена в сувенири Наполи.Сувенири на ангелите Лос Анджелис.

Към свойства

Продукти в категория