• New
JOFUNG, Надуваема детска, светът бокс круша, Набор от детски боксови круши за незабавна възвращаемост-Използва се за практикуване на карате, таекуондо, може да губят н?

JOFUNG, Надуваема детска, светът бокс круша, Набор от детски боксови круши за незабавна възвращаемост-Използва се за практикуване

BGN 3.33

Наличност
Налично за поръчка

【Стабилна и здрава основа:】Отдолу основата на круша, за да карате и е с диаметър 28 см, което я прави по-стабилна, отколкото обикновените боксови круши за фитнес зала, както и специален дизайн от трислойна наборной плат с PVC дъно го прави по-силенПовече може да допринесе за развитието на интереса на децата към спорта. 【Настроение на отделяне на енергия за деца:】 Децата намират облекчение от някакъв стрес или гняв спортен и безопасен начин и да получават удоволствие от това.Не позволявайте на децата да е твърде дълго седяха в къщата през цялото време само пред телевизора или компютъра!Надуваема, светът бокс круша, която с помощта на интересен принцип неваляшки, не се нуждае от инсталация, лесно тренира по всяко време и на всяко място. 【За бокс цялото семейство навсякъде : 】 Този боксовия чувал със стойка подходящ за деца 3-12 години. Неговата височина 65 см, отговаря на необходимата височина боксова круша за начинаещи и опитни учени (25"-60").Както възрастни, така и деца могат да намерят свой собствен стил на бокса!Красиво начало, светът бокс круша за начинаещи или круша, светът бокс за практикуване на карате в помещението. 【Материал сгъсти и здрав : 】 Дебелина увеличава трайността на детска боксова круша с 0,25 мм до 0,4 мм. Изработен от висококачествен, устойчив материал PVC, покривът е изпълнен с въздух, така че той е достатъчно мека, за да могат да ритат, и достатъчно твърдо, за да бъде устойчива. 【Лесна употреба : 】 Просто запълване на основата с вода, ако искате, и надуйте горната част с помощта на бутилката или помпа, и всичко е готово.Когато не се използва, може да се изпразни и да се прибират, за да играе за друг път.Ние предлагаме сервизно обслужване в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Стабилна и здрава основа:】Отдолу основата на круша, за да карате и е с диаметър 28 см, което я прави по-стабилна, отколкото обикновените боксови круши за фитнес зала, както и специален дизайн от трислойна наборной плат с PVC дъно го прави по-силен.Повече може да допринесе за развитието на интереса на децата към спорта. 【Настроение на отделяне на енергия за деца:】 Децата намират облекчение от някакъв стрес или гняв спортен и безопасен начин и да получават удоволствие от това.

Към свойства

Продукти в категория