• New
Зарядно устройство за електрически скутер 42V 2A. Зарядно устройство gotrax.Зарядно устройство за скутер.Подходящ за скутер gotrax.

Зарядно устройство за електрически скутер 42V 2A. Зарядно устройство gotrax.Зарядно устройство за скутер.Подходящ за скутер gotrax.

BGN 8.00

Наличност
Налично за поръчка

1ПАРАМЕТЪР; 42В, 2А. Моля, обърнете внимание, че скутер с напрежение на батерията 36В.Зарядно устройство използва напрежение 42 В, напрежение на зарядното устройство трябва да има повече напрежение на батерията за нормално зареждане.Висока сила на тока се зарежда бързо и за кратко време. 2 A> 1,8 A> 1,5 А. Интелигентен и лесен за използване : просто включете портове захранване и зареждане.Може да се зарежда бързо и ефективно. ДИСПЛЕЙ : показва състоянието на зареждане с помощта на двоен led дисплей.Червен индикатор означава да зареждаме.Зеленият индикатор означава, че заредена / изключен.Мигащ индикатор означава, че пусковое напрежение по-долу изход releaser напрежение. ВИСОКО КАЧЕСТВО : Изработен е от висококачествени материали и е оценен на дълъг живот!Нашите зарядни устройства са сертифицирани по такъв начин, че да отговарят на качеството на оригинални маркови батерии и зарядни устройства. Гаранция за качество : 100% удовлетвореност гаранция : Купи с увереност, тъй като нашето първокласно качество, изчислена в дългосрочен план, и ако те не са изпълнени по всяко време в рамките на шест месеца от датата на покупката, ние ще възстановим парите или замени ги.ПАРАМЕТЪР; 42В, 2А. Моля, обърнете внимание, че скутер с напрежение на батерията 36В.Зарядно устройство използва напрежение 42 В, напрежение на зарядното устройство трябва да има повече напрежение на батерията за нормално зареждане.Висока сила на тока се зарежда бързо и за кратко време. 2 A> 1,8 A> 1,5 А. Интелигентен и лесен за използване : просто включете портове захранване и зареждане.Може да се зарежда бързо и ефективно. ДИСПЛЕЙ : показва състоянието на зареждане с помощта на двоен led дисплей.Червен индикатор означава да зареждаме.Зеленият индикатор означава, че заредена / изключен.Мигащ индикатор означава, че пусковое напрежение по-долу изход releaser напрежение. ВИСОКО КАЧЕСТВО : Изработен е от висококачествени материали и е оценен на дълъг живот!Нашите зарядни устройства са сертифицирани по такъв начин, че да отговарят на качеството на оригинални маркови батерии и зарядни устройства. Гаранция за качество : 100% удовлетвореност гаранция : Купи с увереност, тъй като нашето първокласно качество, изчислена в дългосрочен план, и ако те не са изпълнени по всяко време в рамките на шест месеца от датата на покупката, ние ще възстановим парите или замени ги.

Към свойства

Продукти в категория