• New
Лазерен Далекомер LUXUN за голф с наклон, машина за висока точност Акумулаторна Далекомер с фиксиране Флагштока, непрекъснатото сканиране и измерване на разстояния ?

Лазерен Далекомер LUXUN за голф с наклон, машина за висока точност Акумулаторна Далекомер с фиксиране Флагштока, непрекъснатото

BGN 46.99

Наличност
Налично за поръчка

✔ Далекомер за голф на 2200 ярда : Нашият лазерен далекомер с отлично съотношение цена-качествоОбхват на измерване от 5 ярда до 2200 метра, точност до ± 0,5 ярд, така че не е нужно да се извършва събиране или изваждане ярда.Вградена батерия, която се презарежда чрез Usb, по-экологичен и трайни, го удобно да зареждате навсякъде и по всяко време. ✔ 8 режима за задоволяване на различни нужди : подкрепа за измерване на височина, разстояние, ъгъл, скорост, режим на компенсация на наклона за голф, непрекъснато измерване заключване на флагштока, измерване с приоритет на най-далечни разстояния, при това може да съхранява 20 групи от данни.Тези функции могат да бъдат добре прилагани в процеса на игра на голф, лов, стрелба с лък. ✔ При включен режим на компенсация на голф на нея ще бъдат показани ъгъл, разстояние от погледа и на разстояние, компенсация на голф.Също така функция за компенсация на наклон може да се смени по всяко време, за да я направи законна в турнирна игра. ✔ Обектив премиум-клас и на екрана на дисплея : Изцяло многослойни лещи ефективно намалява отразената светлина и увеличава светлинната пропускливост.Дава ви по-светъл и ясен образ.Предавателни течнокристален екран е по-удобен за използване.Също така е снабден с регулируема диоптрией, удобен за употреба с невъоръжено око. ✔ Лесна употреба : 2 бутона по-лесно и удобно за употреба, и да подкрепят промяна в единици за измерване на дължина метър / ярды / кв. фута, лесно приспособими към различни навици за четене.Корпус ергономично проектиран за удобно хващане, с нескользящими первази от двете страни и каучуковата структура за по-добро сцепление. тежи 0,37 килограма и 4.5 размер в инчове го прави много удобен за пренасяне и използване от деца или възрастни. ✔ Обслужване на клиенти : Ние сме сигурни в нашите продукти и предлагаме гаранция от 1 година.Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние имаме професионален екип за поддръжка и обслужване на клиенти в рамките на 24 часа, за да реши вашите проблеми!. ✔ Далекомер за голф на 2200 ярда : нашият лазерен далекомер с отлично съотношение цена-качество.Обхват на измерване от 5 ярда до 2200 метра, точност до ± 0,5 ярд, така че не е нужно да се извършва събиране или изваждане ярда.Вградена батерия, която се презарежда чрез Usb, по-экологичен и трайни, го удобно да зареждате навсякъде и по всяко време. ✔ 8 режима за задоволяване на различни нужди : подкрепа за измерване на височина, разстояние, ъгъл, скорост, режим на компенсация на наклона за голф, непрекъснато измерване заключване на флагштока, измерване с приоритет на най-далечни разстояния, при това може да съхранява 20 групи от данни.

Към свойства

Продукти в категория