• New
Светлини за батут с музика, Голям Размер, 9 Цвята, Led Светлини с Дистанционно управление за Батут 16 ФУТА висок 15 фута 14 фута 12 фута 10 фута, Синхронизация с музика, Аксе?

Светлини за батут с музика, Голям Размер, 9 Цвята, Led Светлини с Дистанционно управление за Батут 16 ФУТА висок 15 фута 14

BGN 2.00

Наличност
Налично за поръчка

Източник на захранване : литиево-йонна батерияВреме за зареждане : 3 часа.Време за работа : 5 часа.Размер на опаковката : 7,9 × 7,9 × 7,1 инча. 1 х светлини за батут. 1 x дистанционно управление. 1 x Ръководство на потребителя. 2 х основи на мълния.Не се нуждае от кабел и ще продължи дълго -Вградена батерия с голям капацитет, осигуряващ отпечатването на до 300 минути възпроизвеждане, просто заредете я в продължение на 3 часа.Не е необходимо да удлинителе или свързване към контакт, съответства на предназначението на открито!.Двойна динамика и синхронизация на музиката - Благодарение на високото качество на двойно колонки, които доставят вълнуващо и силен звук, той също излъчва осветяване, синхронизирано с музика. Привлича децата, прави си батут стръмни и весели. 9 цветове и 10 режими - на Разположение 9 цвята и 10 режима за незабавна промяна в атмосферата.Това позволява на вашите деца да се забавляват от игра на батут през нощта. Дистанционно управление и голям размер можете да управлявате включване, силата на звука, промяна на песни, режими и скорост на въртене на светлината с помощта на дистанционно управление.Дистанция на управление на до 16 метра.Голям размер и ярка светлина достатъчно, за да светне целият 16-крак батут.Обслужване на клиенти - Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение.Светлини за батут SUVEUS са предназначени за любителите на игри на батут, които играят през нощта.Това ще донесе на вас и вашите деца безкрайно удоволствие.Вашите деца ще се радвате на този аксесоар за батут.

Към свойства

Продукти в категория