• New
Многофункционална четка за почистване на 3 в 1, Малка Четка за почистване на капачки, бутилки, Инструменти за почистване на Слама, Четка за почистване на бутилки за в

Многофункционална четка за почистване на 3 в 1, Малка Четка за почистване на капачки, бутилки, Инструменти

BGN 0.33

Наличност
Налично за поръчка

?【Четка за почистване 3 в 1】- Нашата четка за почистване се състои от три части : 1 U-образна форма на четката : подходящ за горловине чаши за премахване на упорити петна около устата чаши. Четка за почистване на пропуски : Почистете тесни канали на вътрешната стена на капачки за чаши. Ъглова четка с твърд косъм : Премахване на мръсотията от ъглов канали на съда. ?【Висококачествени материали】-Изработени от висококачествена ABS + PP + PET + силикагел, здрав и издръжлив, може да издържа на температури до 80 ° C, трайни и подходящи за носене, моющийся и сигурно му е лесно да се прекъсне. ?【【 Обмислен дизайн 】- се Завърта на 180 ° и се заменя, малък и бърз, лесен заменя, с отвори за захващане, може да се затвори, когато не се използва, и удобно за съхранение. ?【Лесно и безопасно почистване 】- Тези малки многофункционални четки 3 в 1 ще ви помогне да е добре почистване на ъгли и пукнатини, капачки, бутилки, капачки за чаши за вино, зърната, вакуумна чаша и още много други, няма да навредят на вашите бутилки, с което ви е приятно преживяване за използване. ?【Широко приложение】- Подходящ за всички чаши и бутилки, такива като чаши, буркани, млечни бутилки, спортни чаши, чаши за вино, чаши чай, чаши, капачки за термосов и т. също може да се използва за манекени, капаци за манекени, чинии, пустышек и т. ?【Четка за почистване 3 в 1】- Нашата четка за почистване се състои от три части : 1. U-образна форма на четката : подходящ за горловине чаши за премахване на упорити петна около устата чаши. Четка за почистване на пропуски : Почистете тесни канали на вътрешната стена на капачки за чаши. Ъглова четка с твърд косъм : Премахване на мръсотията от ъглов канали на съда. ?【Висококачествени материали】-Изработени от висококачествена ABS + PP + PET + силикагел, здрав и издръжлив, може да издържа на температури до 80 ° C, трайни и подходящи за носене, моющийся и сигурно му е лесно да се прекъсне.

Към свойства

Material:
ABS+PP+PET+silica gel
Color:
Gray/Blue/Green
Weight:
35g(with box)
Size:
3.4*1.6*11.4cm
Package Included:
1/3pcs x 3-in-1 Cup Lid Crevice Cleaning Brush:
Note:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed in the picture. :

Продукти в категория