• New
Предпазни Парапети и Декоративни Решетки Украса на Огради За помещения и на Улицата, Детска мрежа за катерене, Фехтовка за бебешко креватче, Градински окото, Начал?

Предпазни Парапети и Декоративни Решетки Украса на Огради За помещения и на Улицата, Детска мрежа за катерене, Фехтовка за бебешко

BGN 338.19

Наличност
Налично за поръчка

Защитна мрежа за стълбищни парапети по-високо качество : Защитна мрежа за стълби, защитени от деца, внимателно подбрани от найлон с въже, трудно износващи се, пере и е устойчив на атмосферни влиянияДебелина на въжето - 4 мм / 0,15 инча, разстояние между дупките за въже - от 8 см / 3,14 инча. Предимство : Тази солидна мрежа за защита на децата се осигурява безопасна игрова обстановка за децата, когато те играят в коридора на балкона, във вътрешните дворове и т., Създаване на сигурна среда за защита на деца, домашни любимци или играчки.Многофункционални декоративни огради : можете да го използвате за стълбища, тераси, на открито, за вътрешни дворове, градински огради, за защита на вашето бебе, зеленчуци, птици и т. Също е чудесен за носене за вашия товарен автомобил с ремарке.Лесно почистване, удобна за съхранение : можете да го търка директно кърпа и сапун, или можете директно да го почистите.Когато ти не трябва да им се насладите, можете да го сгънете и удобно да се съхранява.Безрисковое следпродажбено обслужване : без повече въпроси, гаранция за връщане на парите в рамките на 60 дни, политика безплатна подмяна в рамките на 180 дни при всеки проблем с качество и гаранция от 365 дни.Характеристики защитни сетки1. Веревочная мрежа е лесен за инсталиране.Той е подходящ за вътрешни и външни тераси, свързващ железни или дървени парапет и прозоречните коридори. В декоративна веревочной мрежа от екологично чисти материали, тя нетоксична, нерадиоактивна и не оказва влияние върху здравето на вашето дете. Можете да нарежете веревочную окото желаната форма и размер.Трайност На окото, това няма да се отрази.Препоръки за използване на защитна мрежа на сградата : 1. Задайте въжени мрежи за децата си, за да се предотврати падането с опасни висоти, като стълбища, тераси, прозорци и т., Защитете детето си и домашни любимци. Тези изключително разнообразни индустриални мрежи са идеални за фиксиране на вашите ценни товари на камиони, фурах, прицепах и микробуси или за определяне на съдържанието на контейнерите.

Към свойства

Продукти в категория