• New
Портативен Домашен Фитнес зала FITINDEX, Обзавеждане за домашни тренировки, Оборудване за фитнес зала за дома за мъже и жени за изграждане на мускули и изгаряне на мазн

Портативен Домашен Фитнес зала FITINDEX, Обзавеждане за домашни тренировки, Оборудване за фитнес зала за дома

BGN 12.99

Наличност
Налично за поръчка

Отличен портативен домашен фитнес зала - Този портативен домашен фитнес зала са идеално отговаря на целите на фитнес, като натрупване на мускулна маса, свободни тежести, изгарянето на мазнините, повишаване на тонуса и подобряване на гъвкавосттаМоля, обърнете внимание : при вкручивании винт във фитнес панел вкручивайте твърде дълбоко, просто го завинтите на половина, след това закачете обучение панел.
Съвременни материали - Този домашен фитнес зала за тренировки, изработени от изключително пръти от конструктивното от алуминиева сплав, а за основа е използван материал abs повишена твърдост и здравина, който не се напуква и не деформират.Максимално натоварване на нашата база е 242 паунда, така че можете да изпълнява по-интензивни упражнения, такива като крака, гребки, deadlifts, клекове и много други, без да посещавате фитнес зала.
Просто в експлоатация на фитнес уреди s е идеално за мъже и жени от всички възрасти и нива на квалификация.Дори ако никога не сте извършили нито едно упражнение, този невероятен универсален инструмент ви позволява лесно да изпълнявате тренировка на цялото тяло само за 15 минути или по-малко.Няма по-добро време, за да доведат себе си в най-добрата форма в живота си, и няма по-добър домашен фитнес зала, отколкото FITINDEX! .
Че в Чантата за Съхранение? - този домашен фитнес зала съдържа раскладывающееся база, 2 разборных спортни успоредка 2 лента на китките / глезените, 2 меки дръжки, 2 эспандера с тегло до 30 кг, 2 эспандера с тегло 50 килограма, 8 метални брави, чанта за съхранение, ръководство на потребителя за обучение.Специално проектиран за изпълнение на всички ваши упражнения в един подход.

Към свойства

Продукти в категория