• New
XINGYAN Традиционно Японско Бяло Фарфоровое Саке 8 бр. Комплект с Подарък кутия за Затопляне, Гладката Керамична повърхност е Най-подходяща за Домашно подарък (чисто б?

XINGYAN Традиционно Японско Бяло Фарфоровое Саке 8 бр. Комплект с Подарък кутия за Затопляне, Гладката Керамична повърхност

BGN 3.33

Наличност
Налично за поръчка

1 Технически характеристики - Размер на луксозни кутии : 10.78?, тегло : 2 кг.Този традиционен японски комплект за саке се състои от 1 бутилки саке, 1 чаши с топъл и 6 чаши за саке. ЗАНАЯТИ - Традиционни занаяти, изработени от здрав порцелан, елегантен комплект за саке с грелкой безвкусен, не избледняват, не се плъзга.Лесна употреба лесни за почистване, могат да се мият в съдомиялна машина.Набор от саке (с подогревателем) подходящ за любителите на азиатската култура, традиционните японски занаяти, оригиналната конструкция на гърлото на бутилката предотвратява изтичане на вода. КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ - Бял костюм за саке изглежда нежно и елегантно.Налейте топла вода в електрическа възглавничка, а след това поставете бутилка с саке в електрическа възглавничка за запазване на най-добро състояние.ТРАДИЦИОНЕН ЯПОНСКИ ДИЗАЙН - Бялата керамика, изработена в традиционни техники, показва най-истинската красота набор саке. ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Всички наши традиционни комплекти саке надеждно опаковани в ударопрочную подарък кутия, здрава и красива.Чудесен подарък за Деня на бащата, годишнина от сватба, Коледа и Св.Размер на луксозни кутии : 10.78 инча, тегло : 2 кг.Този традиционен японски комплект за саке се състои от 1 бутилки саке, 1 чаши с топъл и 6 чаши за саке.Традиционните занаяти, изработени от здрав порцелан, елегантен комплект за саке с грелкой безвкусен, не избледняват, не се плъзга.Лесна употреба лесни за почистване, могат да се мият в съдомиялна машина.Набор от саке (с подогревателем) подходящ за любителите на азиатската култура, традиционните японски занаяти, оригиналната конструкция на гърлото на бутилката предотвратява изтичане на вода.Бял костюм за саке изглежда нежно и елегантно.Налейте топла вода в електрическа възглавничка, а след това поставете бутилка с саке в електрическа възглавничка за запазване на най-добро състояние.Бяла керамика, изработена в традиционни техники, показва най-истинска красота набор саке.

Към свойства

Продукти в категория