• New
Honbay 2 бр. Многофункционални Ножици от Неръждаема Стомана, Кухненски Ножици за морски Дарове, Риба, Раци, Скариди, Ножици за Омари, Инструменти за Почистване на морск?

Honbay 2 бр. Многофункционални Ножици от Неръждаема Стомана, Кухненски Ножици за морски Дарове, Риба, Раци, Скариди, Ножици за

BGN 4.55

Наличност
Налично за поръчка

Пакетът включва : 2 ЕЛЕМЕНТА Ножици за крака от рациМатериал : неръждаема стомана и пластмаса. Размер : 155*80 мм /6,1*3,15 инча.Добре оформен и лесен за употреба, той ще ви помогне да се подготвят всички видове морски дарове.Идеален за приготвяне на морски дарове като раци крака, омари, скариди, раци, риба и т. Това също е добър помощник при приготвянето на съставки, нарезке месо и зеленчуци в кухнята, което ви спестява време.Заоблен дизайн, симулиращ тялото скариди, улеснява почистването на скариди от вътрешностите, а професионален назъбен дизайн осигурява добро сцепление по време на употреба, клешни раци здраво се държат за дръжката и тяхното не е лесно да се измести, което улеснява процеса на обработка на морски дарове.Материал : неръждаема стомана + пластмаса полипропилен Цвят : черно и червено, Изработени от висококачествена неръждаема стомана, оборудвани с твърди, остри остриета от неръждаема стомана, които с лекота се нарязва на миди.Извити, здрави клещи могат да раздели твърди скорлупки с много лек натиск, и всичко това е лесно благодарение на удобен стик.Много добре раскалывает и реже раци, скариди, омари, раци, също може да се справи с зеленчуци, плодове.Уникален дизайн на дръжката, удобен за улавяне, идеален за дома и ресторанти, където се сервират морски дарове.Топли съвети : Остра корона, моля, дръжте го далеч от деца.

Към свойства

Продукти в категория