• New
HERCHR Прозрачен Органайзер За Съхранение на Бижута от Мъниста със 7 Отделения, Диаметър на Пластмасови Контейнери За Съхранение на Камъка, Прозрачни Кръгли Кутии за ?

HERCHR Прозрачен Органайзер За Съхранение на Бижута от Мъниста със 7 Отделения, Диаметър на Пластмасови Контейнери За Съхранение

BGN 1.33

Наличност
Налично за поръчка

Прозрачна пластмасова кутия-органайзер : Пластмасови и прозрачна плоча лесно да се идентифицират и ясно да се показваПри съхраняване на едно място вашите продукти ще бъдат добре структурирани.Преносима и лесно : Проста и компактна конструкция, разделителната ковчег за бижута ниско тегло, безопасно съхранение и транспортиране.Това ще улесни търсенето на бижута. Преносим пластмасов контейнер-органайзер с 7 мрежи за съхранение : Той се състои от няколко мрежи, класифицира и съхранява.Лесно се съхранява и удобен за носене по време на пътуване.Широка гама от приложения : Ковчег за съхранение на бижута с регулируеми разделители Много подходящ за съхранение на малки предмети, като нийл-арт, хапчета, мъниста, перли, семена, обеци, пръстени и т. на Материал пластмаса : Тази кутия за съхранение с отделения е изработена от здрава пластмаса, трайни и трайни, и има дълъг срок на служба.Прозрачна пластмасова кутия-органайзер : Пластмасови и прозрачна плоча лесно да се идентифицират и ясно да се показва.При съхраняване на едно място вашите продукти ще бъдат добре структурирани.Преносима и лесно : Проста и компактна конструкция, разделителната ковчег за бижута ниско тегло, безопасно съхранение и транспортиране.Това ще улесни търсенето на бижута. Преносим пластмасов контейнер-органайзер с 7 мрежи за съхранение : Той се състои от няколко мрежи, класифицира и съхранява.Лесно се съхранява и удобен за носене по време на пътуване.Широка гама от приложения : Ковчег за съхранение на бижута с регулируеми разделители Много подходящ за съхранение на малки предмети, като нийл-арт, хапчета, мъниста, перли, семена, обеци, пръстени и т. на Материал пластмаса : Тази кутия за съхранение с отделения е изработена от здрава пластмаса, трайни и трайни, и има дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : Кутия за храненияматериал : Пластикразмер : прибл. 75 г / 2,6 грама Характеристики : Покрие, може да се припокриват, с разделениями Приложение : Козметика, лекарства, кабел за слушалки Място за съхранение : спалня, кабинет, за носене на ръка, вътре в чекмедже Комплект : 4 кутии за съхранение.

Към свойства

Item Type:
Storage Box
Material:
Plastic
Size:
Approx. 8.5x1.7cm / 3.3x0.7in
Weight:
Approx. 75g / 2.6oz
Features:
Covered, Can Be Superimposed, With Divisions
Application:
Cosmetics, Medicine, Earphone Cable/Wire
Storage Scene:
Bedroom, Study, Carry Around, Inside Drawer
Package List:
4 x Storage Box

Продукти в категория