• New
MXYSP Nordic Light Луксозен Вентилатор За Спални Тавана Лампа Gypsophila Led Таван, осветителни Тела За Скрит Монтаж Регулируема в 3 Цвята И 3 Скорости на Глобус Стъкло Нископрофи?

MXYSP Nordic Light Луксозен Вентилатор За Спални Тавана Лампа Gypsophila Led Таван, осветителни Тела За Скрит Монтаж Регулируема

BGN 2.33

Наличност
Налично за поръчка

★ Висококачествен led тавана лампа за ресторант, състоящ се от двигател от чиста мед, стъклени абажура и на лопатките на вентилатора ABSЕлегантен външен вид тавана свидетелства за изискан и стилен вкус. ★ 3-степенна корекция скорост на вятъра : Този led вентилатор на тавана е оборудван с дистанционно управление, дистанционно управление ви позволява лесно да промените скоростта на вятъра на по-ниска/средна / висока в три варианта.Вентилатор може да се инсталира отделно от осветление. ★ 3 цветови температури с регулируема яркост : яркостта монтаж на таван лампа с вентилатор в спалнята може да се регулира от 100% до 10%, а диапазонът на цветовата температура е от 3000 до 6000 К С помощта на дистанционното управление лесно можете да промените цвят с топъл бял студен бял. ★ Вътрешен тавана лампа лесна за сглобяване и инсталиране на необходимите болтове са включени в комплекта на доставката, можете да инсталирате лампа, за себе си. ★ Творчески полилеи са подходящи за различни декорации, особено за вътрешно осветление, дневни, кухни, спални, трапезарии, барове, бистра, клубове, извънградски домове и офиси. ★ Висококачествен led тавана лампа за ресторант, състоящ се от двигател от чиста мед, стъклени абажура и на лопатките на вентилатора ABS.Елегантен външен вид тавана свидетелства за изискан и стилен вкус. ★ 3-степенна корекция скорост на вятъра : Този led вентилатор на тавана е оборудван с дистанционно управление, дистанционно управление ви позволява лесно да промените скоростта на вятъра на по-ниска/средна / висока в три варианта.Вентилатор може да се инсталира отделно от осветление. ★ 3 цветови температури с регулируема яркост : яркостта монтаж на таван лампа с вентилатор в спалнята може да се регулира от 100% до 10%, а диапазонът на цветовата температура е от 3000 до 6000 К С помощта на дистанционното управление лесно можете да промените цвят с топъл бял студен бял. ★ Вътрешен тавана лампа лесна за сглобяване и инсталиране на необходимите болтове са включени в комплекта на доставката, можете да инсталирате лампа, за себе си. ★ Творчески полилеи са подходящи за различни декорации, особено за вътрешно осветление, дневни, кухни, спални, трапезарии, барове, бистра, клубове, извънградски домове и офиси.

Към свойства

Продукти в категория