• New
ZSFBIAO Закачалка за дрехи, Преносими закачалки за дрехи от масивно Дърво, Ветрозащитная Закачалка за детски палта, Органайзер за дрехи за гардеробна, спалня (Цвят: 01 б?

ZSFBIAO Закачалка за дрехи, Преносими закачалки за дрехи от масивно Дърво, Ветрозащитная Закачалка за детски палта, Органайзер

BGN 0.67

Наличност
Налично за поръчка

Куката е увеличен, лесно се мотаят и да вземе със себе си, а също така той е лесен за използванеU-образна противоскользящий дизайн, облекло лесно пада. Метален кръг на една кука, лесно ръжда, издържа на натоварване до 10 кг, гъвкав и удобен за окачване на дрехи.Ако имате някакви други изисквания, моля, оставете ни съобщение, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Куката е увеличен, лесно се мотаят и да вземе със себе си, а също така той е лесен за използване.U-образна противоскользящий дизайн, облекло лесно пада. Метален кръг на една кука, лесно ръжда, издържа на натоварване до 10 кг, гъвкав и удобен за окачване на дрехи.Ако имате някакви други изисквания, моля, оставете ни съобщение, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Спецификация : Материал : масив дърво Размер : 44 * 24 * 1.2 смВес : 140 Гупаковка в пакет : 1 * закачалка за дрехи.

Към свойства

Material:
solid wood
Size:
44 * 24 * 1.2cm
Weight:
140g
Package Included:
1 * clothes hanger :

Продукти в категория