• New
CCMTangHong Играчка Монтесори, играчка за сортиране на цветове и форми, 2-в-1, Сортировочная чаша и игра за риболов, Набор от играчки за предучилищна игри в Риболова, Забав?

CCMTangHong Играчка Монтесори, играчка за сортиране на цветове и форми, 2-в-1, Сортировочная чаша и игра за риболов, Набор от

BGN 16.39

Наличност
Налично за поръчка

【Качеството и безопасността на】 Играчка Монтесори е изработена от естествено дърво и бои на водна основа, не съдържат BPAГладки ръбове и повърхности тази на допир играчка за деца от 3 години осигуряват допълнителна сигурност и предотвратяване на ваксини за бебета. 【Вдъхновява мъдрост】Когато децата играят с тези дървени играчки, те ще получат основни познания за цвят и форма.Играчки Монтесори за 3-годишни деца също може да се развие способността им за логичното мислене и да развие творчески способности.Тренирайте двигателните умения с помощта на прости движения и подобряване на способността на децата да наблюдават света около тях, като играят тези игри на координацията на ръцете и очите. 【Образование и забавление】 Сортиране на играчки за деца от 3 години приемете философията на Монтесори и отключване на игра за риболов, с помощта на прости устройства.Нашите забавни играчки позволяват на нашето бебе да вземат многоцветни дървени дъски специални пръчки и да ги в съответните полета. 【Че получавате】 Играчка за сортиране по цвят включват пет дървени кутии, пет цвята, пет форми, а също така стълб и няколко дървени блокове.Магнитна игра "Риболов" също е снабден с чанта, в която можете да поставите всички парчета дърво, за да предотврати загубата. 【Чудесен подарък за малки деца】 Тази игра-пъзел игра за риболов - чудесен избор за Ден за защита на децата, рожден Ден, Коледа и др.Нашите играчки за риболов за деца от 3-годишна възраст може трайно да завладява децата игри.Децата да не засовывали малки детайли в устата, се препоръчва да се играе под грижите на родителите си. 【Качеството и безопасността на】 Играчка Монтесори е изработена от естествено дърво и бои на водна основа, не съдържат BPA.Гладки ръбове и повърхности тази на допир играчка за деца от 3 години осигуряват допълнителна сигурност и предотвратяване на ваксини за бебета. 【Вдъхновява мъдрост】Когато децата играят с тези дървени играчки, те ще получат основни познания за цвят и форма.Играчки Монтесори за 3-годишни деца също може да се развие способността им за логичното мислене и да развие творчески способности.Тренирайте двигателните умения с помощта на прости движения и подобряване на способността на децата да наблюдават света около тях, като играят тези игри на координацията на ръцете и очите.

Към свойства

Продукти в категория