• New
XJJZS 10 бр./компл. Акварел Дръжка, четка за рисуване Гуашью, Найлонова Четка За рисуване на Коса, Професионални Аксесоари за Бродерия (Розов цвят)

XJJZS 10 бр./компл. Акварел Дръжка, четка за рисуване Гуашью, Найлонова Четка За рисуване на Коса, Професионални Аксесоари за

BGN 1.00

Наличност
Налично за поръчка

Чисто нов и високо качествоВключително 10 бр. четки с различни размери и с различни глави за различни приложения.Като суровина за този продукт се използва висококачествена найлонова козина, и от нея се получава плоска четка с кръгла шапка с плавно щрих, добра впитыванием цвят и добра еластичност!Подходящ за гваш, акрил, бои и colorization гуашью.Интерфейс на медни тръби, гладко качество, специална технология за снаждане на връзката плътно фиксиран дръжката, ефективно предотвратяват падането на химикалки с летва дръжки.Материал на косата : найлон.Чисто нов и високо качество.Включително 10 бр. четки с различни размери и с различни глави за различни приложения.Като суровина за този продукт се използва висококачествена найлонова козина, и от нея се получава плоска четка с кръгла шапка с плавно щрих, добра впитыванием цвят и добра еластичност!Подходящ за гваш, акрил, бои и colorization гуашью.Интерфейс на медни тръби, гладко качество, специална технология за снаждане на връзката плътно фиксиран дръжката, ефективно предотвратяват падането на химикалки с летва дръжки.Материал на косата : найлон.Особености : Чисто нов и високо качество.Включително 10 бр. четки с различни размери и с различни глави за различни приложения.Като суровина за този продукт се използва висококачествена найлонова козина, и от нея се получава плоска четка с кръгла шапка с плавно щрих, добра впитыванием цвят и добра еластичност!Подходящ за гваш, акрил, бои и colorization гуашью.Интерфейс на медни тръби, гладко качество, специална технология за снаждане на връзката плътно фиксиран дръжката, ефективно предотвратяват падането на химикалки с летва дръжки.Технически характеристики : Цвят на дръжката : син, зелен, материал дръжки : дърво, материал за коса : найлон Количество : 10 бр/компл. Забележки : -Найлонови косми не ще се разпространи при боядисване.-Може би има някои разлики между реално и картина.

Към свойства

Продукти в категория