• New
Подложка за Кухненски шкаф Veemoon Втулки за кухненските чекмеджета Подложка за Прокладочной хартия за рафтове с Кухненски Син Шкаф Точков Защита От мазнини Рафтове ?

Подложка за Кухненски шкаф Veemoon Втулки за кухненските чекмеджета Подложка за Прокладочной хартия за рафтове с Кухненски

BGN 5.20

Наличност
Налично за поръчка

Хартия за чекмеджета : отпечатана с красив анимационни модел, не може да бъде уплътнението, но също така може да бъде и красива обстановка ленти : може да се използва в продължение на дълго време.Залепваща подплата за чекмеджета : скалируемо, , защита от масла и за употреба. шкафове, шкафове и други мебели от влагата.Хартия за лигавицата на хартия за чекмеджета, Защитна хартия, Кухненски опаковъчна хартия за защита от мазнини.Хартия за чекмеджета : отпечатана с красив анимационни модел, не може да бъде уплътнението, но също така може да бъде и красива обстановка. ленти : може да се използва в продължение на дълго време.Залепваща подплата за чекмеджета : скалируемо, , защита от масла и за употреба. шкафове, шкафове и други мебели от влагата.Хартия за лигавицата на хартия за чекмеджета, Защитна хартия, Кухненски опаковъчна хартия за защита от мазнини.Пакетът включва 1 x книга за чекмеджета Характеристики -Материал : хартия за подплата кутии от ДОМАШНИ любимци. - Изработен от висококачествен материал и са подходящи за кухня, стая, чекмедже с помощта на кухненска хартия за опаковане. - гардероби, шкафове и други мебели, защитени от попадане на влага върху притурки чекмеджета. - Размер : Около 30 x 500 x 0.1 cm залепваща подплата за кутия. - Цвят : Синя хартия за чекмеджета. - Може да се използва в продължение на дълго време хартиена подложка за кабинет. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока кухненски хартиени подложки. - Скалируемо, , антимасляная и подходяща за използване опаковъчна хартия. - Отпечатани с красив анимационни модел, не може да бъде уплътнението, но също така може да бъде и красива обстановка ароматизирани плочки за чекмеджета.Описание на продукта тампон не може да бъде уплътнението, но и да бъде красива декорация.

Към свойства

Продукти в категория