• New
HANABASS 10 бр. Закачалки за детски панталони, без Рамо, Поли за деца, Прибиращ се Закачалка За дрехи, Закачалки За панталони, Гардероб, Закачалки За Детски Дрехи, Регулир?

HANABASS 10 бр. Закачалки за детски панталони, без Рамо, Поли за деца, Прибиращ се Закачалка За дрехи, Закачалки За панталони,

BGN 7.21

Наличност
Налично за поръчка

ДЕТСКИ ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ - Лесен и модерен стил може много добре да се комбинира с много вътрешни декоративни стиловеЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ - по-плътен скоба, много практичен, здрав и надежден за използване.РЕГУЛИРУЕМИ СКОБИ-ЗАКАЧАЛКИ - изработени от висококачествени пластмасови щипки, които лесно се деформират, vi, Закачалки за дрехи в килера.ПЛАСТМАСОВА закачалка за панталони - прост дизайн, много лесен за съхранение и използване, практичен и ви осигурява по-голямо удобство.ЗАКАЧАЛКА за рокли - закачалки-скоби за дрехи Може да стане подарък за нов дом, за вашите приятели или семейство, те ще бъдат щастливи с това.Пратката е Списък на топ 10 x, закачалки, Особености -Материал : пластмасов аксесоар за дома -Тънка работа и висококачествени материали, елегантен външен вид и без чеп закачалки за детски кабинет. -Не-е лесен за употреба и на всяко място, например в банята, спалнята, гардероба, и не ще бъде лесно отваливаться от пластмасови закачалки за дрехи. -Това са вашите потници, панталони, вратовръзки, колани, шалове, поли, гащеризони плътно, не соскальзывая с вътрешната страна на сушилнята за дрехи. -Закачалка лесно да се деформира, което прави панталони стройни и чисти на детски закачалки. -Те правят на гардероба по-чист и действат като инструменти за спестяване на пространство, така че не сложиш сушилня за чорапи на въже за пране.Информация за стоки, Закачалки за шалове Те правят гардероба си по-чист и действат като инструменти за спестяване на пространство, така че в пространството няма да бъде елементарно.Закачалка за сушене на дрехи, което търсите чудесна закачалка за панталони?Нашите телескопични закачалки осигуряват по-добра организация на мебелите в стаята си.

Към свойства

Продукти в категория