• New
Влияние на Топката GLJ за Китката, Симулатор за укрепване на китките и Лактите, както и За укрепване на Пръстите на Ръцете, на Костите и на мускулите на китката, Симул?

Влияние на Топката GLJ за Китката, Симулатор за укрепване на китките и Лактите, както и За укрепване на Пръстите

BGN 2.00

Наличност
Налично за поръчка

● Полезно за здравето : ефективно премахва болката в китките и увеличава силата на пръстите, китките, дланите, предмишниците и раменетеМоже да се използва като добро средство за тренировка мускулите на ръцете и възстановяване, помага на хората, занимаващи се с фитнес, или послеоперационным възстановяване, за целенасочени тренировки!. ● Спорт : Много видове спортове като баскетбол, тенис, бадминтон, бейзбол, зависят от гъвкави китките и силни горната част на ръцете.Без силни китките и ръцете, не сте в състояние да произвежда достатъчно енергия и няма да притежават гъвкави и силни запястьями. ● Лесно се играе : трябва само да кликнете върху жило в посоката на стрелката, да се започне с домофонна система, без въжета, малък и лек, е лесно да вземат със себе си, тренируйтесь по всяко време и на всяко място, тази нова топка за китките е с автоматично стартиране, без натягивания струни. ● Наращивайте мускулите по всяко време и на всяко място : малки, компактни и транспортируемото, можете да го вземете с вас навсякъде.Лесно е да се започне с това, което движи топчето с пръст. ● Интимни подаръци : Стилен външен вид и тих звук, подходящи за всички, това е чудесен и любов подарък. ● Полезно за здравето : ефективно премахва болката в китките и увеличава силата на пръстите, китките, дланите, предмишниците и раменете.Може да се използва като добро средство за тренировка мускулите на ръцете и възстановяване, помага на хората, занимаващи се с фитнес, или послеоперационным възстановяване, за целенасочени тренировки!. ● Спорт : Много видове спортове като баскетбол, тенис, бадминтон, бейзбол, зависят от гъвкави китките и силни горната част на ръцете.Без силни китките и ръцете, не сте в състояние да произвежда достатъчно енергия и няма да притежават гъвкави и силни запястьями. ● Лесно се играе : трябва само да кликнете върху жило в посоката на стрелката, да се започне с домофонна система, без въжета, малък и лек, е лесно да вземат със себе си, тренируйтесь по всяко време и на всяко място, тази нова топка за китките е с автоматично стартиране, без натягивания струни. ● Наращивайте мускулите по всяко време и на всяко място : малки, компактни и транспортируемото, можете да го вземете с вас навсякъде.Лесно е да се започне с това, което движи топчето с пръст. ● Интимни подаръци : Стилен външен вид и тих звук, подходящи за всички, това е чудесен и любов подарък.Въртенето на сфери за предоставяне на мощността на светлините се променя в зависимост от скоростта на въртене, разнообразие от цветове, много ниска налягане.

Към свойства

1. Name:
Wrist Ball
2. Material:
silica gel, metal ball core
3. Package content:
wrist ball, ball bag, ball rope (not including other things)
✔How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
✔Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.
✔ Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Продукти в категория