• New
Пълен комплект за подстригване на коса и брада XJJZS, включващ Качествена пишеща машина за разкрояване с Ръководството на Пити, безжична Машинка за подстригване, нож?

Пълен комплект за подстригване на коса и брада XJJZS, включващ Качествена пишеща машина за разкрояване с Ръководството

BGN 9.64

Наличност
Налично за поръчка

★ Кабел и безжично двойна употреба, вече не е нужно да се притеснявате за липса на електричество, по-удобно, след 1 час, пълно зареждане може да се използва непрекъснато в продължение на 120 минути ★ Стоманен нож и мощен мотор позволяват бързо и точно да отрежа косата, косата не се заби и не увреждат кожата. ★ Удобен лост за регулиране на дължината на острието, която осигурява по-плавна и точна обработка на косата. ★ Оборудван с 4 различни расческами с ограничение на дължината (3 мм, 6 мм, 10 мм, 13 мм), лесно можете да контролирате дължина на косата, която искате да се режат и да се създават различни прически. ★ С линия за окачване на опашката, машинки за подстригване, която лесно се закача и съхранение след употреба. ★ Кабел и безжично двойна употреба, вече не е нужно да се притеснявате за липса на електричество, по-удобно, след 1 час, пълно зареждане може да се използва непрекъснато в продължение на 120 минути. ★ Стоманен нож и мощен мотор позволяват бързо и точно да отрежа косата, косата не се заби и не увреждат кожата. ★ Удобен лост за регулиране на дължината на острието, която осигурява по-плавна и точна обработка на косата. ★ Оборудван с 4 различни расческами с ограничение на дължината (3 мм, 6 мм, 10 мм, 13 мм), лесно можете да контролирате дължина на косата, която искате да се режат и да се създават различни прически. ★ С линия за окачване на опашката, машинки за подстригване, която лесно се закача и съхранение след употреба.Параметри : Мощност : 9 W Време за ползване : около 120 минути Време за зареждане : около 1 час Напрежение : 110-240 v Честота : 50/60 Hz Начин за зареждане : захранващ адаптер Батерия : вградена литиево-йонна батерия с капацитет 2200 mah Спецификации : Мощен мотор с дълъг живот Внимателен и оцифрованный интелигентен дисплей enrgy за напомняния, които могат да работят в продължение на 1 час след пълно зареждане Технология на индивидуални хранителни цветове Интелигентно управление на чип на хост и защита на източника на захранване Забележка : Не прижимайте на режещи инструменти за кожата прекалено силно, тъй като това може да доведе до увреждане на кожата.

Към свойства

Power:
9W
Using time:
about 120 minutes
Charging time:
about 1 hour
Voltage:
110 - 240V
Frequency:
50/60Hz
Charging method:
power adapter
Battery:
built-in 2200mAh Li-ion battery
Features:
Powerful long-life motor:
Considerate and digitalized smart enrgy display for reminder:
Available to work for 1 hours after fully charged:
Dual-purposed ower supply technology:
Intelligent host chip management and protection for power supply:
Note:
Do not press cutting edges against skin to hard since this could result in skin inquiry. Always store the unit in a location out of the reach of children.

Продукти в категория